POSICIONAMENT DE QUADRES GRUP BANC SABADELL

Respectant el dret democràtic i constitucional que cada company i companya té per actuar lliurement com cregui convenient en aquest cas i sent per la nostra part coherents amb el que hem dit públicament sobre la reforma laboral aprovada, manifestem nostre suport a la VAGA GENERAL convocada el proper dia 29 de març.

Entenem que aquesta vaga tot i que està convocada pels sindicats de classe, és una vaga de tots els treballadors / es que davant “plantofades” com el que per decret ens han donat tenim tot el dret legal i moral a reaccionar.

Volem deixar clar el nostre total rebuig a qualsevol manipulació política que pugui derivar-se de l’exercici personal i voluntari d’aquest dret constitucional dels companys i companyes del nostre Grup i estem totalment en contra que la voluntat de treballar o no, sigui d’alguna manera coaccionada per part.

Quadres Grup Banc Sabadell som un sindicat INDEPENDENT en què es respecten les opcions polítiques de cada treballador i treballadora entenent que les accions de protesta sindical hauran d’anar només i exclusivament canalitzades a la defensa dels drets laborals.