1 DE MAIG – Tots els dies de l’any

1 DE MAIG, TOTS ELS DIES DE L’ANY

des Quadres GBS volem reivindicar en aquest 1 de maig la nostra dignitat com a treballadors i com a persones .

Els empleats de el sector financer ens hem vist apallissats en gran manera per la crisi de l’última dècada. Sentim que hem perdut la confiança de les persones amb les que tractem dia a dia, els nostres clients. A molts d’ells els coneixem, ja que són els nostres veïns, atès que molts de nosaltres treballem en sucursals de petites capitals de província o pobles on convivim amb ells mà a mà. No obstant això, lamentablement, percebem que no es fien de nosaltres com abans.

Així ho demostra la recent enquesta que ha elaborat en FINE, federació sindical només de el sector bancari a la qual quadres GBS pertany. El sondeig constata que el 98% dels participants creu que la imatge dels que treballem a banca s’ha anat deteriorant. Una immensa majoria de treballadors no se senten valorats pel conjunt de la societat i consideren que aquesta ens responsabilitza de la crisi; quan, en realitat, nosaltres, el personal d’el sector, no prenem decisions, això correspon a les altes esferes. Per això, volem que aquesta concepció errònia canviï.

Estem segurs que lluitant junts aconseguirem conscienciar la societat que els empleats de el sector som, a la fi i al el cap, persones . hem d’estar units , Treballadors i treballadores, en benefici de personal de el sector financer. La consecució de drets i la millora de les condicions laborals depèn de tots i totes ; la reivindicació no distingeix gèneres.

‘Som treballadors i treballadores defensant drets laborals de tots i totes !!

A la fi de el dia, tots som el mateix: persones. ( enllaç vídeo )

¡COMPROMESOS AMB TU!