PER TU I PER A TU, DONA LLUITADORA

És 8 de març. Dia Internacional de la dona.

Ha estat un any molt difícil , Fins al punt que ens han retallat les nostres llibertats, ens han embolicat en la por, han intentat coartar la nostra voluntat, la nostra vida …

Però no és res de nou per a les dones de món, fa més d’un segle unes dones valentes estaven en una situació difícil i injusta, i van decidir lluitar .

Per això, aquest any és més important que mai homenatjar totes les dones.

perquè DIR DONA, ÉS A DIR FORÇA .

Avui, quan la humanitat es veu superada per la Pandèmia de l’Coronavirus, totes les dones hem respost sense por, donant més de l’100×100 en tot moment .

Les dones hauríem de tenir-ho tot, i sense haver de fer grans sacrificis; però tenim un diagnòstic clar : Les dones vivim en un esforç constant ; el que era una cosa provisional s’ha convertit en una rutina: dona tele-treballadora, professora, infermera, psicòloga, mare, amiga, filla, esposa …

Les dones seguim desenvolupant una intensa tasca, i gairebé sempre desigual. A hores d’ara, i amb els efectes de l’confinament, no està sent diferent, seguim patint les complicacions derivades de el dia a dia però multiplicades i, com sempre, les dones hem sabut un cop més multiplicar el nostre esforç i la nostra responsabilitat.

És per tot això, i pels nostres múltiples papers, capacitats i compromís amb les nostres empreses i les nostres famílies que hem de festejar cada dia la nostra condició de SER DONA .