Per imprimir prem aquí A voltes amb les butlletes _2_

Una de les reivindicacions, ja antigues, d’aquest Sindicat és la desaparició dels seguiments manuals ( “fulls”); ja que considerem que és una pèrdua de temps i que l’únic que aporten és càrrega de treball i pressió addicional.

Després del compromís adquirit pel director territorial (juny 2011, circular 08/07/2011 – Notícia a CanalBS), pensàvem que aquest tema estava totalment resolt, però, com les males herbes, ha tornat a ressorgir.

En la pràctica totalitat de les Zones, tant de la Regional de Galícia, com de la Regional d’Astúries i Lleó, novament sol·liciten dades diàries de seguiment de vendes de determinats productes a les oficines. El format varia: bé en format “planilla”, bé per correu electrònic, o per telèfon; però, això sí, abans de les 15 hores per, segons diuen, refondre les dades i enviar-los a la respectiva direcció Regional.

El Banc ha invertit milers d’euros en el desenvolupament d’una eina de seguiment anomenada Portal d’Informació (P) que s’actualitza diàriament i que permet conèixer, entre altres informacions, la situació de cada un respecte a el Pla Comercial a tancament del dia anterior.

La nostra pregunta és: ¿Des de les Direccions Regionals no poden esperar visualitzar les dades al Portal d’Informació? És de vital importància tenir coneixement de les dades el mateix dia? Si és així, res hem de dir, però ens temem que l’única finalitat d’aquests seguiments (detallats per gestor) és pressionar i atemorir el personal de gestió.

Hi ha determinades persones que, o bé no s’han assabentat de les instruccions públicament cursades pel seu director territorial o, el que és més greu, fan cas omís d’elles

EL NOSTRE INTERÈS ÉS EL TEU, VOLEM AJUDAR-TE !!!

Correu electrònic: SindicatoCuadros@sabadellatlantico.com