CGBS recolzem EL TREBALL DELS EMPLEATS DE BANCA DAVANT LES CRÍTIQUES DEL GOVERN

CuadrosGBS manifestem malestar i indignació per les declaracions abocades pel Govern d’Espanya, per suposades queixes pel tracte rebut en alguns bancs a l’hora de tramitar els préstecs ICO .

El primer que volem deixar clar és que els empleats i empleades de el sector no som responsables de la gestió, per part de Govern, de la línia d’ajuts ICO , Dirigides a autònoms i petites i mitjanes empreses, per afrontar la crisi de l’COVID-19.

els continus vaivens en les instruccions per a la concessió dels préstecs, per part de ICO , És el que ha generat confusió , retard i malestar .

Per això, des CGBS puntualitzem:

  • Els empleats i empleades de banca no som culpables de la situació generada per la falta de directrius clares per a la gestió de préstecs ICO.
  • Estem fent un esforç continu , En la mesura de les nostres possibilitats, per ajudar els empresaris que van als serveis bancaris per a la tramitació dels préstecs ICO.
  • Aquest esforç porta aparellades jornades extenuants que suportem donades les circumstàncies actuals.
  • La situació generada per la crisi de l’COVID-19 ens obliga a treballar com a servei essencial; tot i que, el personal, som considerats de ‘baix risc’ d’exposició a virus el que implica que, de vegades, hem estat treballant sense les mesures de protecció adequades , Posant en risc la nostra salut i la de les nostres famílies.
  • Lamentem profundament que, una vegada més, la nostra professionalitat es posi en dubte i no es valori el dur treball que realitzem diàriament, més encara actualment, des de la declaració de l’estat d’alarma.
  • Tot i les dificultats, els professionals de sector de banca seguirem treballant cada dia, intentant ajudar a les empreses i persones que van als serveis financers a la recerca d’ajuda.

des quadres GBS demanem respecte per a les plantilles de el sector financer , A l’igual que per la resta de les persones que estan treballant com a servei essencial, en aquesta dura etapa que tota la societat estem vivint.

Connectats amb tu quan més ens necessites.