Desescalada A BS

COMISSIÓ SEGUIMENT desescalada 07-10-20

A la reunió de la comissió de seguiment de la desescalada d’aquesta setmana vam començar a tractar el tema més preocupant i sensible que és la conciliació.

Quan parlem de contingències Covid o casos d’especial sensibilitat es pot plantejar la opció de teletreball puntual sempre que el lloc ho permeti i amb l’aprovació de l’mànager. Entenem que això serà més viable en Centres Corporatius i Estructures Territorials per la seva tipologia de tasques, que a la xarxa d’oficines. En qualsevol cas, si el lloc no permet l’opció de teletreball s’haurà de trobar una solució adaptada a el cas concret.

Aquestes mesures de conciliació sempre han comunicar-se per l’OAE.

Els casos específics no vinculats a la pandèmia s’hauran de tractar amb les mesures de conciliació i flexibilitat ja existents en el Pla MECUIDA, prorrogat fins al gener .

Centres Corporatius:

S’ha començat amb el sistema dels dos torns i donat l’actual situació de la pandèmia, amb l’increment continu de contagis, des CuadrosGBS no entenem aquest canvi, ja que es podria haver mantingut a un gran nombre de la plantilla amb el teletreball, prioritzant la seva seguretat i sense que l’activitat es veiés perjudicada.

S’ha actuat en els menjadors dels grans centres, habilitant espais amb distanciament, però en els d’oficines i centres petits l’únic que es pot fer és limitar l’aforament d’ús.

La màscara és obligatòria en tots els espais , Inclosos els despatxos. des CuadrosGBS us recordem que seguretat ha de ser una prioritat.

Les línies de mòbil que arran de l’teletreball hagin tingut un excés de despesa en la seva quota de gestionar el cobrament a través dels seus mànagers.

XARXA

S’aplicaran mesures excepcionals adaptades a la situació de confinament que es produeixin en els diferents territoris. Atès que les autoritats no estan aplicant cap restricció a nivell laboral, les oficines de xarxa segueixen treballant amb pràcticament tota la plantilla, tal com està fent la resta de sector. Ara bé, s’han de prendre les mesures oportunes en cas necessari.

A data d’avui no hi ha cap oficina tancada per Covid , I les persones de xarxa que estan teletreballant, la majoria són de retenció, bé perquè pertanyen a oficina critica o bé perquè l’aforament de l’oficina a la qual pertanyen no permet més plantilla.

Les visites a domicili no es contemplen de manera proactiva, per cap figura comercial de banc. No obstant això, si és a petició de el client aquestes es poden realitzar de forma puntual , Sempre tenint en compte totes les mesures de seguretat . des CuadrosGBS , Denunciem l’exigència d’algunes DR en què s’està promovent la visita externa.

Les reunions presencials en oficina es podran realitzar si s’assegura el distanciament de seguretat.

Totes les oficines tenen informat a l’entrada l’aforament i s’ha de respectar el distanciament de seguretat, així com disposar de les mampares de confidencialitat on sigui necessari. En el cas que això no es compleixi, s’ha de comunicar al seu DR per a la seva solució.

en breu les oficines rebran una guia amb totes les indicacions de salut en relació amb la pandèmia la qual haurà de penjar-se en la cartellera interna de l’oficina.

General

la subvenció dels 150 € es mantindrà mentre duri la contingència en els mateixos termes que ja tenim.

el banc realitzarà PCR només en el moment de la reincorporació al seu lloc de treball en aquells casos confirmats de COVID i sempre que l’empleat s’incorpori abans dels 25 dies d’haver donat positiu .

Connectats amb tu quan més ens necessites.