SICAM QUADRES CSICA

A hores d’ara, quan l’adjudicació de Banco CAM a Banc Sabadell està a punt de rebre l’aprovació per part de Brussel·les, els Sindicats Independents i Professionals de l’actual i futur Grup Banc Sabadell, estem treballant per continuar sent la primera força sindical després de l’procés d’integració.

Referent a això ja estem treballant els aspectes de més interès de la integració, la qual entre altres qüestions, aportarà els següents aspectes positius:

  • Directrius estables a la Xarxa d’Oficines, que juntament amb els nous instruments comercials ens permetran competir en condicions més favorables.
  • Solucions per als clients de Banc CAM i consegüentment també per als propis empleats. El que li hem sol·licitat reiteradament a FROB i no ha aconseguit durant el temps que dirigeix BCAM.
  • La negociació d’un Acord d’Homologació de condicions laborals. En aquesta negociació, els Independents som la primera força sindical i treballarem coordinadament amb el Sindicat de Quadres Grup Banc Sabadell (CGBS) per continuar sent majoritaris en el nou Grup.

LA MAJORIA SINDICAL PROFESSIONAL I INDEPENDENT DEFENSARÀ EN LA NEGOCIACIÓ DELS INTERESSOS DE LES / OS EMPRADES / OS DE BANC CAM en matèria retributiva (inclosa la PAGA DE BENEFICIS), PLANS DE PENSIONS, BENEFICIS SOCIALS …