La incorporació de FITC reforça FINE com el sindicat independent amb més representativitat en els sectors de Banca i Estalvi i obre les portes a les Cooperatives de Crèdit.

 

PUNXA AQUI PER VEURE EL VIDEO

 

La incorporació de FITC a FINE, federació a la qual pertanyem Quadres GBS Fine, impulsa el nivell de representativitat i la presència de la nostra federació al sector financer, fins a posicionar-nos com a sindicat independent líder. Independència i professionalitat són els punts forts de les dues organitzacions, així com de les seves federades.

FITC va néixer el 1978 davant la necessitat de buscar un model sindical alternatiu al sindicalisme de classe, prioritzant la defensa de les necessitats reals del treballador i allunyats de la política. Actualment, amb 225 delegats, representa els interessos de més de 30.600 treballadors. La seva presència a les cooperatives de crèdit obre les portes a FINE per endinsar-nos en l’àmbit de representativitat de les caixes rurals.

L’enfortiment de la nostra federació ens permet continuar avançant en la protecció dels drets de les plantilles i de les condicions laborals en un moment tan complex com el que vivim. La incorporació de FITC és un gran pas i reforça el posicionament de Quadres GBS Fine al sector financer, mitjançant la integració de professionals amb àmplia experiència en l’activitat de representació sindical i profunds coneixedors, juntament amb FINE, de la realitat del nostre sector, perquè són empleats i empleades d’entitats financeres.

Crear sinèrgies i aliances amb sindicats que defensen els mateixos principis que Quadres GBS Fine és la base de la nostra feina, per la qual cosa donem la benvinguda als nostres nous companys. Junts, units i amb un fi comú, creixem forts per assolir el nostre objectiu, que no és altre que la defensa de les persones que treballen al nostre sector i la millora de les seves condicions laborals.

 

A FINE creem sinergies i de la unió de les nostres

organitzacions, neix la nostra força.