FORMACIÓ MIFID II – COMISSIÓ NEGOCIADORA

FORMACIÓ MIFID II – Comissió negociadora

Aquest matí s’ha suspès fins al pròxim 8 de maig el judici que s’havia de celebrar a l’Audiència Nacional amb relació a la demanda interposada per la compensació de les hores dedicades a la formació MIFID II. D’aquesta manera, disposarem de més temps per poder negociar amb l’empresa les mesures que han d’introduir sobre aquesta formació necessària per complir amb la Directiva 2014/65 / EU relativa als mercats d’instruments financers.

Entenem que cal esgotar tota possibilitat de negociació per arribar a un bon acord abans d’acudir a la via judicial.

Considerem que en la negociació que ara hem d’afrontar, CGBS ha d’exigir a l’empresa una sèrie de millores molt específiques per a aquesta formació MIFID II que inclogui:

  • Que l’acord o pacte millori les condicions de l’ acord de formació signat el 2001 i de manera específica per a la formació MIFID II .
  • que compensi de manera automàtica amb dies de vacances addicionals el temps dedicat a la formació MIFID II .
  • lliurança de el dia o dies de examen.
  • que abonin les dietes i quilometratge que suposin els desplaçaments tant per a la formació presencial com per als exàmens.
  • Que dotin als empleats / empleades dels mitjans necessaris per a la realització de el curs.
  • Que s’abonin les quotes d’inscripció i examen.
  • Que en cas que no s’aprovi en primera convocatòria, es mantingui l’accés a la formació on-line i, si cal, a la formació presencial per facilitar l’estudi i l’aprovat en les següents convocatòries.
  • Que s’ofereixi formació interna suficient que faciliti la revalidació anual de la formació MIFID II als empleats que la tinguin aprovada.
  • Que s’estableixi i es publiqui un quadre clar de la formació mínima corresponent a cada funció segons l’oferta formativa de l’banc corresponent a MIFID II , Per al compliment de la directiva europea (AIA, EIP, EFA, EFP …)

en CGBS la nostra voluntat és la de no judicialitzar tot allò que pugui tenir una solució dialogada, per això entenem que Banc Sabadell ha d’intentar arribar a un acord per trobar mecanismes de compensació de l’esforç, la dedicació i el temps que dediquem a formar-nos. Especialment amb el precedent dels pactes que s’han assolit en aquest sentit en altres entitats. Per assegurar la seva bona imatge i posició de privilegi en el mercat, Banc Sabadell ha d’invertir en el seu millor actiu: les persones que integrem la seva plantilla .

Si la nostra formació redunda en el seu benefici, l’empresa s’ha de comprometre i compensar.

¡COMPROMESOS AMB TU!

http://www.cuadrosgrupobancosabadell.es

Protecció de dades: l’informem que les dades personals que puguin figurar en aquesta comunicació han estat facilitades voluntàriament per vostè o procedeixen fitxers creats per Quadres Grup Banc Sabadell (CGBS), amb la finalitat de poder gestionar els nostres Serveis i mantenir-los informats dels mateixos. En qualsevol moment vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, dirigint-se per escrit al Carrer Horta Novella N.23, 08201 Sabadell. En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres Serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: info@cuadrosgrupobancosabadell.es