PRE-PACTE SOBRE PLUSOS, NIVELLS Mínims I Substitució DEXÀMENS PER CAPACITACIÓ

Treballa, però concilia la teva vida 11 octubre 2010
REQUERIM UN ACORD DEDICACIÓ / retribucions

PRE-PACTE SOBRE PLUSOS, NIVELLS Mínims I Substitució d’exàmens PER CAPACITACIÓ

A la reunió mantinguda el dia 7 d’octubre, amb l’empresa i a els Sindicats, estem avançant per a un acordar que regula l’ELIMINACIÓ dels exàmens de conveni, vell tema que ja és vènia debatent des del mes d’octubre de 2007.

Els punts més rellevants de este important acordar són:

– Tècnic nivell VIII com a Mínim per a Gestors Comercials i Analistes de Risc.
– És crea 1 nou concepte salarial, 1 complement salarial temporal en Funció de l’lloc que és desenvolupi anomenat “Prima de Lloc” per a les Funcions de Directors d’oficines, Analistes de Risc, GCS (gestor comercial i de Servei) / RSC ( responsable de Servei a l’Client) i Gestors Comercials. Conceptualment serà el 50% de la diferència, en còmput anual, entre el Salari de conveni (base i plusos) d’el Treballador al Moment de l’inici de la Funció i el Salari (base) de conveni de l’nivell retributiu PREVIST per a la Funció.
– És crea 1 complement salarial la “Prima de Lloc de Treball de GCS / RSC” per aquells Empleats / des que realitzin els Funcions de GCS / RSC i tinguin el nivell retributiu de Tècnic nivell VIII.
– És substitueixen els Proves d’capacitació LICITUD a l’article 10.III de l’CCB, per un sistema de plusos no compensables ni absorbibles.

Per la nostra part, a més a més, sol • licitem a l’empresa consolidar nivell VII para los Directors de Pime, Analistes de Risc, GCS i RSC. I también sol • licitem que a els caixers automàtics Estiguin exempts de Comissions per a Tots els Empleats / des.

PROPERA REUNIÓ 15 D’OCTUBRE