I ÉS QUE NO PAREN DE SORPRENDRE’NS

Ahir dia 8 de novembre va tenir lloc la que va ser la primera reunió pel seguiment i control del procés d’adhesió voluntària a l’ERO.

Indiquem primer les xifres per a poder fer la nostra valoració després.

A les xifres per territorials, s’ha d’indicar que tan sols en algunes d’elles hi ha un nombre d’adhesions superior a l’oferta. Recordant-li al banc que en el pacte es va signar la mobilitat funcional.

Seguim en procés d’ adhesió voluntària fins el 15 de novembre, comprometent-se l’empresa a informar de les sortides abans del pont de la Puríssima, amb les sortides previstes entre el 31 de desembre i el 31 de març de manera general.

Des d’un inici ens han estat coartant la nostra capacitat de decisió, capant part de l’aplicació habilitant-la només pels trams que l’empresa considera “prioritaris”. I ara, tot i que a una setmana per finalitzar el període d’adhesió l’han habilitat per a tothom, no s’està arribant a la quota prevista a la majoria de les territorials, pel que des de QGBS hem sol·licitat que s’ampliï el termini d’adhesions voluntàries, i l’empresa s’ha compromès a estudiar-ho.

Des de QGBS també vam sol·licitar a l’empresa ens aclarís si les companyes i companys rebran el cobrament de la variable que els correspon, qüestió a la que ens van respondre i afirmar que s’abonarà a tota la plantilla sempre que s’hagi completat el període de meritació.

Afegir que manifestem la nostra indignació per la pressió que es realitza des d’algunes DR per tal de que les companyes i companys s’hi adhereixin “voluntàriament”.

I per últim, us recordem que som aquí per a tots vosaltres, per defensar els vostres interessos. Davant de qualsevol pressió no desitjada, actitud no lícita o situació considerada poc ètica, poseu-vos en contacte amb el vostre  delegat de QGBS del vostre comitè per a una ràpida gestió.

SEGONA COMISSIÓ SEGUIMENT ERO

 

Seguiremos informando

Correo electrónico: info@cuadrosgrupobancosabadell.es

www.cuadrosgrupobancosabadell.es

Telegram https://t.me/canalCGBScastellano