Primera presa de contacte BANC GALLEC

El passat 19 de novembre la nostra secció sindical va debutar en Banc Gallego en una reunió qualificada per la Direcció de Banc Sabadell, com de “informal” i “prèvia” als períodes preceptius, un a l’empara de l’CCB i un altre, aquest ja, com ERO .

Independentment de les xifres aportades que a grans trets són un sobrant segons CMC (Consultora que ja va exercir en l’ERO de Banco CAM i al ERTO de Banc Sabadell a Catalunya i Aragó) de 195 companys / es dels quals la UE exigeix uns 140, que a dia d’avui hi ha 20 sol·licituds de trasllat a Galícia de les 33 en principi previstes, que els càlculs estan fets amb la plantilla a 31-12-2012 i que les baixes ja produïdes fins a la data (al voltant de 20) descomptarien de la xifra inicial .

Nosaltres ens volem aferrar a la sensació que percebem que tots els membres de la taula, tant empresa com sindicats, tenien un objectiu comú i és que el procés sigui voluntari i evitant les desvinculacions forçoses.

Aquesta sensació, que pot procedir de la nostra il·lusió primerenca, s’ha convertit en el nostre objectiu irrenunciable a què afegim el nostre compromís amb tots / es de mantenir-vos informats en tot moment de l’discórrer de les negociacions.

El calendari de reunions és 3, 4, 10, 11 i 18 de desembre en el marc del primer procés i els dies 19 de desembre i 2, 3, 8, 9, 14, 15, 23 i 24 de gener en el segon.

HEM DE LLUITAR TOTS JUNTS PER ARRIBAR MÉS PROMPTE MILLOR A UN ACORD JUST I EQUITATIU PER LA NOSTRA PLANTILLA SEMPRE AMB LES PREMISSES DE LA VOLUNTARIETAT I AMB “0” SORTIDES OBLIGATÒRIES

NU ESTRO INTERÈS ÉS EL TEU, VOLEM AJUDAR-TE !!!

Els nostres Delegats:

Bobes Fernández Raquel (Oviedo), Lafuente Serrano M. Pilar (Saragossa), Tordera Higón Luís (València).

Correu electrònic: SindicatoCuadros@sabadellatlantico.com