PRIMERA REUNIÓ prejubilacions i baixes incentivades

REUNIÓ AMB L’EMPRESA DE 2020.11.02

Avui dia 2 de novembre hem tingut la primera reunió proposada per l’empresa per a la presentació d’un pla d’ajust que implica la sortida de 1.800 empleats i empleades de Banc de Sabadell.

El format per a aquestes sortides és mitjançant prejubilacions i baixes incentivades, aquestes últimes per a funcions administratives de xarxa i servicing .

A la reunió d’avui s’ha decidit constituir una taula de negociació amb la voluntat favorable de totes les parts, empresa i 100% de la representació legal dels treballadors, per negociar un acord satisfactori per a tothom.

Encara no ens han fet oferta de condicions i limitacions, per això ens han emplaçat per a la propera reunió el dijous dia 5 de novembre.

El que si ens han pogut avançar és la distribució per funcions del que seran els excedents de personal:

  • 500 companys i companyes de centres corporatius i estructures territorials, un 10% de la plantilla d’aquests departaments.
  • 850 companys i companys administratius de xarxa i servicing, un 21% d’aquestes funcions.
  • 450 companys i companyes que realitzen funcions comercials a la xarxa, fet que suposa un 7% d’aquest col·lectiu.

Quedem a l’espera que ens concretin en la propera reunió les quotes màximes per territoris, així com les condicions econòmiques per a aquestes sortides.

des Quadres Grup Banc Sabadell volem que es garanteixi la voluntarietat de les sortides, així com que aquesta situació no repercuteixi negativament en les càrregues de treball dels companys i companyes que continuïn a l’entitat.

Propera reunió el dijous dia 5 de novembre.

Connectats amb tu quan més ens necessites