QUADRES GRUP BANC SABADELL

Quadres Grup Banc Sabadell un sindicat dins de la Confederació de Quadres i Professionals , CCyP , Està integrat per companys independents, sense cap tipus de vinculació política, Ideològica i Econòmica. Només ens mous tu , “ els teus drets són els nostres deures “.

CGBS -CCyP , Som un sindicat modern, proper als problemes quotidians que et van sorgint, oberts a el diàleg, negociador, però ferm en les reivindicacions laborals i drets dels treballadors de la nostra Entitat.

Comptem amb una llarga experiència d’actuació, coneixedors del nostre banc, el que ens ha situat com la segona força sindical al Grup Banc Sabadell, estant present en totes les taules de negociació.

Sabedors dels teus problemes creiem que no és moment per celebrar aquestes eleccions, s’hauria d’haver esperat a la total integració de el grup, són moments d’estar donant suport a les companyes i companys, i no fer campanya electoral.

No obstant això, per a seguir defensant els teus drets de forma professional, et demanem per al proper dijous 21 de març El teu vot .

“EL NOSTRE INTERÈS ÉS EL TEU, VOLEM AJUDAR-TE”