Des que fa temps el nostre Banc està basant la seva política d’expansió i creixement en la incorporació d’Entitats Financeres que per diverses raons es venen, molts han estat els processos de fusió que als més antics de el Grup ens ha tocat patir.

El positiu impacte que aquesta esmentada política està tenint en el nostre Banc és sens dubte mèrit d’una Directiva que ha sabut llegir amb claredat meridiana el futur bancari d’aquest País i, com no, també de totes aquelles companyes i companys que en la seva professionalitat han estat capaços de plasmar en realitat operativa aquestes idees.

El sacrifici ha estat i està sent intens i la recompensa escassa per no dir nul·la. És cert que un lloc de treball en aquests moments de crisi val el seu pes en or però no és més cert que la congelació de salaris, la pujada d’impostos, etc., ens està empobrint cada dia.

Conscients que la Plantilla no està passant pel millor moment anímic-salarial per assumir les noves fusions que s’acosten, Quadres Grup Banc Sabadell ha sol·licitat a l’Empresa i per a tota la Plantilla, una gratificació especial, com a reconeixement a l’esforç i professionalitat que en cada incorporació estan demostrant.

QUADRES GRUP BANC SABADELL nostre interès és el teu, volem ajudar-te !!!