Una reblada més!

Un altre canvi d’objectius a meitat de partida.

Una reblada més, aconseguir els objectius marcats fa ni  tan sols dos mesos ja no és suficient.

Les  noves instruccions són que el compliment comercial ha d’arribar al 130%, i s’haurà d’ augmentar en un 50% els reports, ja no n’hi ha prou amb arribar al 100%!!!

Però Quines conseqüències tindrà aquest nou canvi de regles quan gairebé ja som a mitjan d’any?  

El cobrament de la variable ha deixat de ser una motivació, perquè la gran majoria ja l’ha vist reduïda o simplement no la cobra.

Pretenen que ens motivem amb la POR d’una mala valoració, cada vegada més subjectiva. Ens demanen un esforç, cada vegada més gran, sense donar-nos pautes clares de cap a on concentrar aquests esforços i sense poder implicar-nos realment en l’evolució del negoci. De nou semblem pollastres sense cap, en una entitat amb una clara falta d’estratègia definida.

 

Una altra enquesta de clima.

Ens demanen que seguim responent les enquestes de clima en la que se’ns penalitza si diem la veritat, mentre que pretenen que els resultats, evidentment pèssims, canviïn sense aplicar cap mesura, només per repetir una i altra vegada la maleïda enquesta.

Si de veritat volen que canviï, que realment comptin amb la plantilla que està desitjant denunciar el que FALLA. El problema és que NO VOLEN SENTIR NI SABER LA VERITAT, només volen escoltar que la culpa és de les pròpies companyes i companys.

I no és així, senyors! El que no funciona és no comptar amb aquestes persones a les que només se les va pressionant, reblant i reblant el clau!