VENDA DE EL DEPARTAMENT DE RECOBROS (IV)

6 octubre 2014

IMPORTANT AVANÇ NEGOCIACIÓ RECOBROS.

A la reunió mantinguda avui hi ha un important avanç. L’empresa està disposada a pactar la carta de retorn per als 53 treballadors afectats.

Per la nostra part la proposta que hem presentat en aquesta línia és la següent:

FINS AL MOMENT DEL TRASPÀS EL 15 DE NOVEMBRE DE 2014 (O ÚLTIMA DATA POSSIBLE)

Oferir la possibilitat a el màxim percentatge d’afectats, sense posar en perill la viabilitat de l’operació, perquè es beneficiï d’una sortida pactada de el Banc a través d’una indemnització de 45 dies per any treballat.

CARTA DE RETORN A TOTS ELS TREBALLADORS PER 9 MESOS

Amb les següents matisacions:

1.- Primar la promptitud en la presa d’una decisió (per exemple els sis primers mesos), tant en un sentit com en un altre, especialment en el de quedar-se a Lindorff, incentivant aquesta possibilitat per part de BS.

2.- Els que no prenguin una decisió o esperin el retorn ja sol·licitat han de tenir garanties instrumentant una sèrie d’indemnitzacions o compensacions que penalitzin a BS i / o Lindorff, evidentment en un percentatge variable, en cas de l’aplicació de l’Estatut dels Treballadors en els seus articles 40 (Mobilitat geogràfica), 41 (Modificació substancial de les condicions de treball) inclòs el canvi de Conveni, 50 (Extinció per voluntat de l’treballador), Acomiadament objectiu o col·lectiu i per Acomiadament Improcedent.

Setmana pròxima nova reunió, us seguirem informant puntualment

EL NOSTRE INTERÈS ÉS EL TEU, VOLEM AJUDAR-TE !!!

Versió per imprimir VENDA DE EL DEPARTAMENT DE RECOBROS _IV_