CENTRES CORPORATIUS PRESSUPOST “CAPTACIÓ DE CLIENTS” SOLUCIONAT

CENTRES CORPORATIUS
PRESSUPOST “CAPTACIÓ DE CLIENTS”

SOLUCIONAT

Des de un principi i davant el total desacord del com la Empresa s’havia plantejat aquest tema, ens hem posat a treballar perquè als centenars de companyes i companys involucrats no els afectés en cap cas al salari actual que perceben.
Per molt important que sigui i que indubtablement ho és per al Banc la “Captació de Clients”, a Confederació de Quadres i Professionals no veiem una raó objectiva per a “castigar econòmicament” a qui pel seu perfil professional no puguin o no sàpiguen ser comercials.
La nostra actuació coherent i racional en el tractament del problema amb la Direcció de la Empresa ha donat els seus fruits i per això podem assegurar que el -10% del “variable” dels tècnics/ques dels Centres Corporatius no va a dependre ja de que compleixin o no compleixin aquests “pressupostos”.La captació serà premiada gradualment, 1 client 20 eur,2 clients 40 eur, 3 clients 70 eur, 4 clients 100 eur, 5 clients 140 eur, fins un màxim de 2000 eur per 25 clients o més.
Recordem que inicialment la “imposició” a aquest col-lectiu d’un pressupost de “captació de clients” quantificat i perfectament definit, lligava directament el cobrament del variable al percentatge de consecució.