PRE-PACTE SOBRE PLUSOS, NIVELLS MÍNIMS I SUBSTITUCIÓ D’EXÀMENS PER CAPACITACIÓ

Treballa, però concilia la teva vida 11 Octubre 2010
REQUERIM UN ACORD DEDICACIÓ / RETRIBUCIÓ

PRE-PACTE SOBRE PLUSOS, NIVELLS MÍNIMS I SUBSTITUCIÓ D’EXÀMENS PER CAPACITACIÓ

A la reunió mantinguda el dia 7 d’octubre, amb la empresa i els sindicats, estem avançant per a un acord que regula l’eliminació dels exàmens de conveni, vell tema que ja es venia debatent des del mes d’octubre de 2007.

Els punts més rellevants d’aquest important acord son:

– Tècnic nivell VIII com a mínim per a Gestors Comercials i Analistes de Risc.
– Es crea un nou concepte salarial, un complement salarial temporal en funció del lloc que es desenvolupi anomenat “Prima de Lloc” per a les funcions de Directors d’oficines, Analistes de Risc, GCS(Gestor Comercial i de Servei)/RSC (Responsable de Servei al Client) i Gestors Comercials. Conceptualment serà el 50% de la diferència, en còmput anual, entre el salari de conveni (base i plusos) del treballador en el moment de l’inici de la funció i el salari (base) de conveni del nivell retributiu previst per a la funció.
– Es crea un complement salarial la “Prima de Lloc de Treball de GCS/RSC” per aquells empleats/des que realitzin les funcions de GCS/RSC i tinguin el nivell retributiu de tècnic nivell VIII.
– Es substitueixen les proves de capacitació previstes en l’article 10.III del CCB, per un sistema de plusos no compensables ni absorbibles.

Per la nostra part, a més a més, sol•licitem a la empresa consolidar nivell VII per als Directors de Pyme, Analistes de Risc, GCS i RSC. I també sol•licitem que els caixers automàtics estiguin exempts de comissions per a tots els empleats/des.

PROPERA REUNIÓ 15 D’OCTUBRE